OVER ONS

RAMBLE RUNS is een nieuwe hondenuitlaat- en huisdierenservice in Nederland. Wij ondersteunen de geïndividualiseerde behoeften van elk van onze vierpotige vrienden en hun baasjes. Onze holistische benadering van het leven van een stadse hond biedt hun een gevoel van kalmte, vertrouwen en gemeenschap. We zorgen ervoor dat al onze wandelingen gevuld zijn met avontuur en verkenning.

Wij houden van en begrijpen het!

Onze services zijn daarom gecreëerd om gunstig te zijn voor je huisdier, maar ook betaalbaar en handig, wanneer je professionele hulp nodig hebt. Een huisdier hebben is een prachtige ervaring, maar we begrijpen dat je soms rust nodig hebt. We zijn hier om je te ondersteunen en je vertrouwen te winnen. Als huisdier eigenaren zelf weten wij hoe belangrijk gezondheid, veiligheid en het welzijn is voor je huisdieren. Wij zijn klaar voor deze uitdaging!

dominika wardzinska winia

ONZE WAARDEN

FAMILIE

Vertrouwen en integriteit zijn de hoofdkernen van Ramble Runs. Elke hond en mens die zich aansluiten bij het team is welkom in onze familie. Wij zijn trots op onze gemeenschap en op onze toffe klanten en werknemers.

ZELF ONTWIKKELING

Wij streven ernaar om te weten en te onszelf te ontwikkelen. Wij herkennen dat dit de sleutel is tot onze services en een blij en vervuld gevoel te geven. Wij investeren onze tijd en energie in kennis en educatie. Op die manier kunnen wij hoge kwaliteit service geven en er hebben er veel plezier in.

AVONTUUR

Het leven is bedoeld voor spectaculaire avonturen en honden zijn daarbij de beste kameraden. Wij willen dat je honden gezond en sociaal zijn, maar ook hun poten dwalen, hun ogen verwonderen en hun zielen te laten ontbranden. Het avontuur wacht!